Jornada "Els fons NGEU per a la transformació del comerç local"

Públic al qual s'adreça: 
Regidors/es i tècnics/ques de comerç
Thursday
23
09:15h
Març 2023
Data de finalització: Thursday, 23/03/2023 - 17:00

El proper 23 de març celebrarem a La Farga Congress de l’Hospitalet de Llobregat la jornada “Els fons NGEU per la transformació del comerç local”, una sessió on reflexionarem amb representants públics i privats del comerç local sobre la potencialitat dels fons Next Generation EU per impulsar el comerç urbà; i també un espai on compartirem experiències i projectes transformadors que estan impulsant els ens locals gràcies a aquestes línies de finançament, que il·lustren propostes innovadores per a entorns urbans, rurals i turístics així com per als mercats municipals i la venda no sedentària.

Una jornada finançada per la Unió Europea, mitjançant els fons NextGenerationEU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. En concret, s’emmarca en el Subprojecte “Innovació en les àrees comercials urbanes. APEU. Projecte per a implantar las innovadores Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU) en 10 àrees comercials urbanes de la província de Barcelona” desenvolupat per la Gerència de Serveis de Comerç.

Per assistir a la jornada, cal que us inscriviu abans del 16 de març mitjançant aquest formulari

Podeu trobar més informació i el programa de la jornada a la següent pàgina web: https://www.diba.cat/web/comerc/jornada-marc-ngeu

Esperem que sigui del vostre interès.